MCT:n kanssa
Kollageenikompleksin kanssa
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Crémeux’ rakenne
SKU:5430002193472
Energia:617Kcal, 2582kJ
Kokonaisrasva:48g
josta tyydyttynyttä rasvaa:15g
Hiilihydraatit:24g
josta sokeria:5g
Proteiini:19g
Suola:0g
Kuitu:4,2g
Plateaux-alue on tunnettu kauniista luonnonympäristöstään, jossa on trooppisia metsiä ja luonnollisia vesiputouksia. Kuitenkin puuston peitto on vähentynyt huomattavasti viime vuosikymmeninä, mikä on johtanut maan rapautumiseen ja biodiversiteetin menetykseen. Metsät kaadettiin polttamalla ja viljelemällä. Lisäksi puu on tärkeä energialähde, jota useimmat kotitaloudet käyttävät ruoanlaitossa. Mielenkiintoista on, että kaakaon ja kahvin viljely on tärkeä suoja Togolaisten metsille. Viljelijät kasvattavat näitä viljoja perinteisesti luonnonmetsien katveessa, joskus sekoitettuna muihin viljoihin, niin sanotussa agroforestry-järjestelmässä. Koska heidän elinkeinonsa riippuu siitä, viljelijöillä on suuri kannustin olla kaatamatta puita. Pikemminkin he suojelevat metsiä edelleen rapautumiselta ja – seurauksena – auttavat säilyttämään biodiversiteettiä.
Tämä kaakao on täyteläinen, miellyttävillä suklaasävyillä, alhaisella happamuudella, yrttisillä ja puumaisilla vivahteilla sekä kookoksen ja mantelin makuvivahteilla.
Alkuperä: Togo
Alue: Plateau-alue
Lajike: Forastero ja Amelonado
Vivahteet: yrttinen, puumainen, kookos
SKU: 5430002193182
PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja
Energia: 550 Kcal, 2300 kJ
Kokonaisrasva: 52 g
josta Tyydyttynyt rasva: 31 g
Hiilihydraatit: 5 g
josta Sokeri: 0 g
Proteiini: 15 g
Suola: 0 g
Vaniljan Alkuperä Komorit
– Vaniljan Alkuperä Madagaskar
– Vaniljan Alkuperä Meksiko
– Vaniljan Alkuperä Intia
– Vaniljan Alkuperä Uganda
– Vaniljan Alkuperä Uusi-Guinea
– Vaniljan Alkuperä Tahiti
Vaniljan Alkuperä kokoelma: Musta Kulta
Kerala-vanilja tulee Intian samannimiseltä alueelta. Se on todennäköisesti planifolia-vaniljaa, kuten suurin osa maailman vaniljasta. Intia tunnetaan enemmän erilaisista mausteistaan kuin vaniljastaan, mutta on syytä huomata, että vaniljatilalliset tekevät täällä ihmeitä. Kerala-vanilja on erittäin kaunis tuote, joka hurmaa ihmisen hienovaraisesti.
Vaniljan viljely on tuonut hymyjä ja menestystä kouralliselle viljelijöitä Keralassa aikana, jolloin muiden viljelykasvien hinnat ovat laskussa. Intian tuotanto on rekisteröinyt 10 prosentin kasvun, saavuttaen noin 40 tonnia, kiitos suotuisan ilmaston tuottamisalueilla.
SUKLAATA MAKEUTTAJILLA kaakaopapuja, kaakaovoita, makeuttajia inositoli, erytritoli, riboosi, kollageeni, oktaanihappo (kookos mct), vaniljatangot (1%), makeuttaja thaumatini (katemfe-hedelmä). Sisältää vähintään 60 % kaakaokomponentteja.
Alkuperä: Intia
Alue: Kerala
Lajike: Planifolia
Vihjeet: Kardemumma, sitruunaruoho
SKU: 5430002193120
Mikä polyolit: 25g °
Energia: 525Kcal, 2197kJ
Kokonaisrasva: 49g
Mikä tyydyttynyt rasva: 30g
Hiilihydraatit: 32g
Mikä sokeri: 6g *
Proteiini: 9g
Suola: 0g
Inca’cao on gastronominen artesaani, joka tuottaa luksussuklaata kiinnittäen huomiota aineksiin, jotka ovat metabolisesti ystävällisiä laajalle yleisölle.
Missä elintarviketeknologia ja kulinaarinen ilo ovat yhtä.
Rohkea käsityö, joka katsoo artesaaniin. Tuomme yhteen globaaleja kulinaarisia ainesosia ja muunnamme ne ainutlaatuisiksi luomuksiksi. Kunnioituksesta ja hyvinvoinnista kaakaon ja vaniljan viljelijöiden keskuudessa ainutlaatuisiin luomuksiin asiakkaalle. Gastronominen kokemuksen matka.
10 % Kappylihappoa, joka on peräisin kookoksesta. Toisin kuin pitkät rasvahapot, MCT:t ohittavat täysin ruoansulatuskanavan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi".
10 % Kollageeni. Veden jälkeen kollageeni on kehon runsain ravintoaine. Se muodostaa 35 % koko kehon proteiinisisällöstä. 25 ikävuoden jälkeen oma kollageenin tuotantomme vähenee, joten ulkoinen kollageeni on erittäin tärkeää pitkäikäisyyden kannalta. Sitä tarvitaan sapen tuotantoon (33 % glysiiniä) rasvan aineenvaihduntaan, ja se lisää ihon kimmoisuutta ja korjausta. Luusi koostuvat 60 % mineraaleista, mutta 90 % luuston proteiinimatriisista on kollageenia. Ruokavaliossamme on puutetta kollageenista, koska nykyään syömme pääasiassa lihaksia, jotka ovat rikkaita metioniinissa ja köyhiä glysiinissä. Metioniinin vastapainoksi tarvitaan glysiiniä. Kollageeni on runsasta glysiinissä, proliinissa ja hydroksiproliini-aminohapoissa.
Macadamiaöljy: runsas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo)
SKU: 5430002193007
Mikä polyoli: 15,6 g
Energia: 386 Kcal, 1455 kJ
Kokonaisrasva: 34,1 g
Mikä tyydyttynyt rasva: 22,1 g
Hiilihydraatit: 16,5 g
Mikä sokeri: 0,9 g
Proteiini: 9,5 g
Suola: 0,7 g
Kuitu: 7,4 g
Hasselpähkinävoi
Mantelivoi
Pistachio voi
Macadamia voi
Cashew voi
Maapähkinävoi
Pekaanipähkinävoi
MCT-öljy
Monikollageeni
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Cremeux’ rakenne
SKU:5430002193526
Metabolian ja mikrobiston kannalta ystävällinen liukoinen kuitu leivontakäyttöön.
Voidaan käyttää sokerin korvikkeena kalorien vähentämiseksi (sisältää 75 % sokerin kaloreista).
Voi tarjota massaa, rakennetta, suutuntumaa ja säilöntäominaisuuksia, joten sitä käytetään pääasiassa sokerin, tärkkelyksen ja/tai rasvan korvikkeena.
Käytetään usein kuitupitoisuuden lisäämiseen ruoassa. Polidekstroosi ei ole makeutusaine, vaan se on liukoinen kuitu.
Lue lisää polidekstroosista blogikirjoituksestamme täältä.
Makeus on 0,1 sakkaroosista, joten se on yhdistettävä makeutusaineen kanssa.
Glykeeminen indeksi: 4
Glykeeminen kuormitus: 1
Kcal: 1 kcal / gr
Saatavilla: 200 g, 400 g, 800 g pusseissa
Inca’cao:n oma kollageenikompleksi on sekoitus naudan kollageenia (tyypit I ja III), merikollageenia (tyyppi I), dribosea, kananmunankuoren kalvoa (tyypit V ja X), naudan rustokollageenia (tyyppi II), askorbiinihappoa, hyaluronihappoa, vaniljatankoja ja makeutusaineena thaumatinia (katemfe-hedelmä).
Monet ihmiset ovat kysyneet meiltä, miksi vahvistamme tuotteitamme kollageenilla.
Iän myötä oman kollageenin tuotanto alkaa vähentyä.
Yritämme lisätä kollageenin saantia mukavalla tavalla (suklaan kautta!) ilman, että meidän tarvitsee juoda luuliemi koko päivän.
Kollageeni edistää kehon kollageenin tuotantoa sekä luiden ja rustojen, kynsien, ihon, kudosten ja paljon, paljon enemmän normaalia toimintaa! Näiden 'terveysmarkkinointilauseiden' lisäksi todellinen syy on tukea maksaamme (sappirakkoa). Glysiini (33 % kollageenista) on tarpeen sapen tuotannolle. Sappi on kehon pesuaine, joka auttaa hajottamaan rasvahappoja helposti ja erottamaan rasvaliukoiset aineet.
Saatavilla: 200g, 400g, 600g pusseissa
MCT:n kanssa
Kollageenikompleksin kanssa
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Crémeux’ -rakenteen
Ainesosat: hasselpähkinät 75%, kaakaovoi, MCT-öljypulveri (kookosöljy, akasiakuitu), kollageenikompleksi. Valmistettu tiloissa, joissa käytetään myös gluteenia sisältäviä viljoja, munia, maitoa, maapähkinöitä, saksanpähkinöitä ja seesaminsiemeniä.
SKU:5430002193496
Kuitu:8g
Energia:726Kcal, 3036kJ
Kokonaisrasva:70g
josta tyydyttynyttä rasvaa:16g
Hiilihydraatit:4,5g
josta sokeria:3,8g
Proteiini:15g
Suola:0g
Useimmat pähkinävoiteet markkinoivat itseään sanoin 'valmistettu 100% maapähkinöistä'.
Ongelma on, että nyt sinulla on nestemäinen pistaasipasta, jota ei voi levittää.
Itse asiassa voit melkein juoda sitä pillillä.
Puhdas pasta on tärkeä, jos teet leivonnaisia.
Jos haluat käyttää sitä dippikastikkeena vihanneksillesi, se olisi liian juoksevaa.
Valitsimme laittaa 78% maapähkinöitä ja vahvistaa koostumusta muilla terveellisillä rasvoilla, kuten puhtaalla kaakaovoin ja MCT-öljyn.
Lisätäksemme kollageenin saantia rikastimme maapähkinävoita monikollageenilla, joka sisältää tyyppiä I, II, III, IV, V ja X.
Levitä pähkinäleiville
– Dippikastike vihannespuikoille iltapäivän välipalalla
– Apero-kastike siemenkekseille
– Kuppi granolaa maapähkinöiden ja appelsiininkuorien kanssa
Sablé breton maapähkinöillä
– Maapähkinäjäätelö
– Leivontakäyttö, kuten pound cake
– Täyteohje Friandille maapähkinöillä
SKU:5430002193465
Kuitu:6,9g
Energia:651Kcal, 2724kJ
Kokonaisrasva:55g
josta Tyydyttynyt rasva:16g
Hiilihydraatit:10g
josta Sokeri:3,8g
Proteiini:24g
Suola:0g
Karamelli Suolavoi
Hasselpähkinä Suklaa
Intensiivinen Suklaa
Pistachio Suklaa
Hasselpähkinä Voi
Manteli Voi
Pistachio Voi
Macadamia Voi
Cashew Voi
Maapähkinä Voi
Pekaanipähkinä Voi
MCT-öljy
Monikollageeni
Ei palmuöljyä
Uniikki ‘Cremeux’ rakenne
Vegaaninen MCT-jauhe on kermaista ja herkullista jauhetta, jota voi sekoittaa melkein mihin tahansa.
Öljyn ja jauheen ero on se, että maksasi (sappirakko) tarvitsee hajottaa öljyn pienemmiksi pisaroiksi, kun taas jauhe on jo hajotettu pienemmiksi pisaroiksi. MCT-jauheen pisarat on kapseloitu akasiakuituun, joten maksasi voi tehokkaasti hyödyntää näitä pisaroita hapettaakseen ne ketoaineiksi.
Helppo ja nopea tapa pysyä keskittyneenä koko päivän ajan ja luoda ylimääräistä energiaa. Puhtaasti kookoksesta peräisin olevat C8/C10 MCT:t ovat korkealaatuisia rasvahappoja, jotka parantavat aivotoimintaa, lisäävät henkistä vireyttä ja vähentävät napostelunhalua. On olemassa halvempia versioita MCT-jauheista, joissa käytetään kaseiinia kapseloimismenetelmänä. Yritä välttää niitä.
Saatavilla: 200g, 400g pusseissa
Useimmat pähkinävoit markkinoivat itseään '100 % pistaasipähkinästä valmistettuna'.
Ongelma on, että nyt sinulla on nestemäinen pistaasipasta, jota ei voi levittää.
Itse asiassa sen voisi melkein juoda pillillä.
Puhdas pasta on tärkeä, jos teet leivonnaisia.
Jos haluat käyttää sitä dippikastikkeena vihanneksillesi, se olisi liian juoksevaa.
Valitsimme laittaa 80 % pistaasipähkinöitä ja vahvistaa koostumusta muilla terveellisillä rasvoilla, kuten puhtaalla kaakaovoin ja MCT-öljyn.
Lisätäksemme kollageenin saantia rikastimme pistaasipähkinävoita monikollageenilla, joka sisältää tyyppiä I, II, III, IV, V ja X.
Levitä pähkinäleiville
– Dippikastike vihanneksillesi iltapäivän välipalalla
– Apero-kastikepohja siemenkekseille
– Aamun pistaasi/kirsikka kreikkalainen jogurtti
SKU:5430002193519
Kuitu:10g
Energia:606Kcal, 2535kJ
Kokonaisrasva:49g
josta tyydyttynyttä rasvaa:14g
Hiilihydraatit:14g
josta sokeria:6g
Proteiini:21g
Suola:0g
Kuitu:10g